За нас

Рекламна агенция Зенит

E родена през 2008 година от баща Бог и майка Узрялталант с логистичната подкрепа на акушерката Икономиканапрехода. Импровизираното семейство родители с любов вдъхна живот на две сестри – в биологичния, творчески и духовен смисъл на това понятие. Тандемът Мая + Надя е най-мощното превозно средство в света на рекламата след свръхзвуковия Boeing 787-9 Dreamliner.

В нашия екип границите между колеги и партньори са като в утихващите концентрични кръгове във водата при хвърлен камък. Ние сме Семейство, в което от всеки от нас поотделно и от всички нас заедно зависят големите решения, отговорността за постъпките и добруването на компанията. Уверени сме, че това е правилният начин да се живее и работи.

kreativnost-v-reklamata
Как вдигаме левъла в рекламата

Как вдигаме летвата?

Ние от РА ЗЕНИТ сме нещо като златни рибки, можем да ви изпълним всяко творческо желание и да намерим експерт от всяка област, когато го изисква съвместния ни проект, щом крайната цел е супервизията на продукта или услугата Ви.  И ако наградите понякога са елемент от оценката за вдигната летва, нека споменем нашата, която дойде по предложение от централата на ABB Group за участие в конкурс за креативна рекламна агенция за Южна Европа. Крайният резултат е налице – началото на 2019 година подписахме двугодишен договор за обслужване „Creative Agency Advisory for South Europe”. Че вдигаме летвата постоянно може да се види по два безапелационни показателя – набъбналото от проекти портфолио и увеличаващия се брой на скъпите ни клиенти.

Как работим?

Колаборацията между няколко творчески почерка винаги е била в основата на грандиозните запомнящи се проекти в рекламния бизнес. А ние сме поне двама в началото на всяка идея, която ще Ви предложим, когато изпием първото си кафе заедно. Не се срамуваме да потърсим помощ от приятел, ако нашият опит не съдържа конкретини данни за изискуемия от клиента детайл. Не спираме да четем, четем, четем…Пръстите ни са винаги върху пулса на рекламното време, да, да, има и такова, ще се убедите сами, когато се впуснем заедно в приключението „Да направим проект“.  Постоянният контакт с клиента е от изключително значение за успеха на съвместната ни работа. За нас е важно да проверяваме дали се движим в правилната посока, защото крайният резултат за РА ЗЕНИТ е винаги на първо място. А той не може да е нито повече, нито по-малко от перфектен.

Текстонабор в рекламна агенция
Рекламна агенция Зенит

Ценностите,

които изповядваме в РА Зенит са честност, отдаденост, креативност, ефективна работа в екип, професионализъм, отговорност и стремеж към високо качество.

Ние сме любопитни и открити, с аналитични способности и  критично мислене. Ние сме профи. Избираме оръжието според ситуацията. Обичаме ярките рекламни фотографии, културата, изкуството и живите илюстрации. Обичаме отраженията на живота и самия Живот.

ПОРТФОЛИО

Нашият екип

Надя Саева
Надя Саева

ШЕФ ДИРИГЕНТ

Главнокомандващ армия Зенит, героична майка на три деца, творец, сив кардинал, известна още в средите като ген. Шварцкопф. Тя е скритата мощ на земния талант. Тя е завеждащ играта на тонове и художник, който знае какво вижда и може да го претвори на екран, хартия, винил, дърво, стъкло, платно и ламарина…

Мая
Мая

КРЕАТИВ

Тя е другата половина на зенитното цяло, тя е горещият дъх на всяка знойна суперидея, но е и хладилната камера на здравия разум, когато трябва да се избере спешно икономическо изгодно решение. Накратко – тя владее изкуството да държи впряга на финансите и таргета с една ръка, а с другата да ви нарисува лого. Или пък змия в боа. Както предпочитате.

Негово Величество Eмо Ботев
Негово Величество Eмо Ботев

КРАЛЯТ НА МАРКЕТИНГОВИТЕ СТРАТЕГИИ И ВОЙН НА СВЕТЛИНАТА

Той е Леонардо да Винчи в горите тилилейски на бизнеса и представянето на продукцията Ви по най-привлекателния начин. Той е тетивата, която изстрелва стрелата като й дава пълни разпоредби, треактории и напътствия, за да стигне тя до целта. В десетката. Нито по-надолу, нито по-нагоре.

Албена Иванова
Албена Иванова

КОПИРАЙТЪР

Зенитната ни бригада разполага с перото на един журналист от Магнаурската школа, извинете, Московската…Съвсем по Станиславски, тя влиза във всяка роля и ще ви напише с лекота уникалния текст, от който се нуждаете, за да сте единствени на пазара. И да ви забележат от първо връхлитане. Ваш покорен слуга-словослагател.

Никито ;)
Никито 😉

WEB и SЕО

Да, да, знаем, че е трудно да се ориентирате в специфичната ни терминология, затова просто повярвайте, щом го казваме ние от Зенит. Виртуозният мастер на въздйествието върху позсъзнанието на клиента, той съвместява две звания - новият Фройд, внушаващ: „Купи!“ и Уеб-конструктора на десетилетието от най-висшия ешалон.

  • Стартирахме нашето приключение в далечната 2007-ма година!

За нас

Рекламна агенция Зенит е родена през 2008 година от баща Бог и майка Узрялталант с логистичната подкрепа на акушерката Икономиканапрехода. Импровизираното семейство родители с любов вдъхна живот на две сестри – в биологичния, творчески и духовен смисъл на това понятие. Тандемът Мая + Надя е най-мощното превозно средство в света на рекламата след свръхзвуковия Boeing 787-9 Dreamliner.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ