Дизайн на печатни материали

Графичен дизайн 

Учили сме се от най-добрите в бранша. Издигаме в култ лудия талант на Ел Лисицки, трезвата преценка на Ян Чихолд и класиката на Джон Макуейд. Буквите и думите не трябва да бъдат насилвани в тиранични форми. Яснотата и красотата са от първостепенно значение. Когато продуктът изисква да сме сериозни – печатните материали ще са сресани и ондулирани. Ако таргетът обаче е поколението Z, ние ще развихрим креативното си подсъзнание на всичките четири посоки, като достигнем дълбините на хвърковатите им сърчица, за да ги накараме да почувстват продуктите Ви. 

Обсъждане на възможни варианти 

Според Ян Чихолд типографията е свързана с изобразителното изкуство и преди всичко с архитектурата. Ние, „проектантките“ от ЗЕНИТ-ния отряд сме готови да дискутираме с Вашето Въображение и да направим съвместен брейнсторминг, за да се пръкне като резултат най-красивото отроче под формата на бланка, плик, каталог, корица, картичка, покана…Съвършенството има много имена. 

Дизайн на печатни материали 

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Подготовка за предпечат 

Да направиш добър макет е като да обработиш платното за рисунката, да сложиш палитрата със смесените цветове до нея, да пресметнеш разстоянието до обекта, който ще е на рисунката, да помислиш и за цвета на рамката на бъдещата картина, както и от какъв материал ще е тя. От качеството на предпечата зависи как ще тръгне целият процес по тиражирането на готовия продукт. Правим макетите слушайки парчето на RAINBOW Rainbow Eyes https://www.youtube.com/watch?v=zmeiJGby_dE ( пасва идеално на цветовия модел CMYK). А от стената ни намига Превер с вечната си рецепта как „Да нарисуваш птица“:

Вземи бои и четка
и първо нарисувай клетка
после с размах-два
добави отворена врата.
Нарисувай след това
нещо за красота
после нещо обикновено,
нещо хубаво
и нещо потребно