Лого и корпоративен дизайн

Помагаме на малкия и среден бизнес,

защото ние също не сме от големите, които за да съществуват им е необходима огромна мрежа от отдели и кадри. Не е нужно да сформирате PR и маркетинг отдели, за да се сдобиете с всички необходими отличителни знаци на Вашата продукция или услуга. РА Зенит ще Ви изненада приятно с портфолиото си. Доверете се. Залагаме на семплия разкош и естественото звучене. Нищо излишно, претрупано и преувеличено.

Само най-важното. И най-ефектното. За Вас.

Лого дизайн

Създаване на лого

Първо ще се запознаем с бизнеса Ви. В детайли. После много ще четем и ще дискутираме, ще потърсим и ще намерим ингредиентите за креативния шейкър: малко история, малко география, малко икономика, малко проучване на конкуренцията Ви, малко разследване на ефективността на различните фигури и символи, малко психология, малко математика, малко геометрия, малко графика, малко живопис, мнооого творчество и….логото Ви е готово. В три варианта. Избирайте.

Корпоративен дизайн

Корпоративният дизайн е нещо като грима на лицето на фирмата. Не трябва да е прекален, но не може и да липсва. Яснота, Акуратност, Красота. Това са трите приоритета, които издигаме в култ, когато започнем да се грижим с любов за корпоративните Ви визитки, бланки, папки, покани, картички и пликове. Палитрата от предложения е доста пъстра, ще Ви помогнем да не се загубите или да стъпите накриво избирайки отличителните знаци на фирмата Ви. Нещо пропускаме ли? Какво? Дрехи? Разбира се, че ако на екипа Ви са нужни корпоративни униформи, фешън експертите, които ще посъветват РА Зенит, ще Ви грабнат с нестандартните си решения. Като е гарга, да е рошава. За да Ви запомнят, екипът Ви не трябва да носи екипи, а кители и кринолини. В преносния смисъл, ако ни разбирате…:)

Криейтив

Тази шаблонна дума всъщност обхваща цялата малка вселена от целокупното себеизразяване на Вашата фирма. От звънчето на вратата на офиса, през папките в заседателната до позиционирането Ви – виртуално и реално в бизнес средите и сред клиенти Ви. Ето защо Ви трябва някой като РА Зенит. Ние ще поддържаме Вашата ИДЕНТИЧНОСТ винаги на фронтменските позиции. Заедно ще изградим ИМИДЖА на Вашата фирма. Ще сътворим в екип концепция, лого, слоган, корпоративен шрифт и цвят, дизайн на рекламните предмети, стратегия…Алфата и омегата на всичко, което сте и искате да бъдете, за да останете на пазара ярки и неповторими.