Дизайн за онлайн приложения и реклама

Уникалност. Персонализиране. Автентичност

Другите три определения, които могат да опишат нашите изработки в областта на графичния дизайн в онлайн приложенията и онлайн рекламата са „запомнящи се“, „впечатляващи“, „докосващи“. Решенията на РА Зенит са неконвенционални, но не като оръжията за масово облъчване на подсъзнанието, а като провокации за размисъл. 

Дизайн на онлайн приложения

Клишираните решения, които ви се предлагат на килограм не са решения. Заради грешки в избора на непрофесионалното око посланието на Вашата компания би могло да прозвучи евтино. Това у клиента създава само една мисъл – че не искате да инвестирате в качеството. А това е пагубно за Вашия таргет. Зенитният подход в дизайна е да Ви изработи нито по-малко, нито повече от: ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО. 

Дизайн на онлайн реклама

Визуалното съдържание със съмнително качество може да разболее една търговска марка и реанимацията й да отнеме дълги месеци, понякога и години. Ето защо експертите по графичен дизайн от нашия екип обичат да повтарят, че по-добре никаква реклама отколкото лошо направена…Доверете им се. Те знаят как банерът Ви буквално да засвети като пътеводна звезда върху страницата така че безапелационно да привлече погледите на всички Ваши потенциални клиенти.

Социални мрежи

Дизайн на страници в социалните мрежи

Трудно е да бъдеш Бог, но в този сектор РА Зeнит определено са в Олимп. Надлъж и нашир. Разбирайте и при вертикална, и при хоризонтална реклама. Както си му е редът. И докато другите още се опитват да централизират и таргетират, ние вече сме персонифицирали информацията и визията така, че страниците на нашите клиенти изглеждат като Книга на книгите. Въпреки уж тесните рамки на социалната медия, която не преглъща лесно шедьовъра и се опитва да го изравни с останалите стотици семпли странички. Ние сме еднакво силни както с визията, така и с текстовото съдържание. Вашият клиент ще се почувства специален, попадайки на Вашата страница в социалните медии.