Стелажи, макети, дисплеи

Стелажи

Бъдете спокойни, ние знаем, че не търсите рафтове за компотите в мазето на баба Ви, а стабилна и красива конструкция, която да приюти стоката Ви и да привлече погледите на клиентите Ви. Ще опознаем продукта Ви до най-малкия детайл с цел да му изработим най-добрата „рамка“ и „фон“, за да изпъкне и да изригне така, че да няма начин да не спечели наградата „Най-търсеният“ в своя сектор.

За повече продажби
Изработка на макети

Макети

Ювелирната изработка на фините детайли е сред силните ни страсти, защото това – няма какво да се лъжем – си е изкуство. О, да, ние обичаме изяществото на минимализма. Ще подберем за Вашия макет цветове, материи, конфигурации, ако решим – и музикален съпровод на Вашата триизмерна презентация, за да онагледим идеите Ви максимално разбираемо за всеки, който би им отделил внимание. А защо не и за досега скептичния посетител, който няма да може да остане равнодушен към умаления размер на мирозданието на Вашия бизнес.

Дисплеи

Така им викаме на тези „почетни табла“ на жаргон в нашите си рекламни среди, но Вие няма как да го знаете. Търсите начин, как мобилно да представяте Вашите продукти като изложите различните артикули върху една плоскост, така че клиентът Ви да добие представа за всички разновидности на продукцията Ви? Това е наша грижа. Ще ви приготвим компактни и удобни да пренасяне дисплеи – според спецификата на Вашата стока, нейната големина, цвят, размер.

3D модели за стоки