Изработка на уеб сайт

Изработка на уебсайт

Без сайт – не може. Все едно си без паспорт. РА Зенит работи с най-креативните уеб-дизайнери. Те с бижутерска точност ще изпълнят всеки детайл по виртуалния живот на Вашите продукти. В името на Негово Величество Вашия Клиент докато дизайнерът изографисва Вашия имидж в мрежата, копирайтърът е във Вашия офис, цех или магазин, за да изследва работата Ви и да я опише максимално точно и привличащо. В името на Техни величества Продажбите и Печалбата. Сайтовете, направен от РА Зенит печелят награди.

Уеб дизайн
Адаптивен дизайн

Адаптивен дизайн

Познат също като риспонзив дизайн, адаптивния дизайн помага уеб сайта ви да изглежда еднакво добре на различните устройства. Независимо дали потребителите ще отварят уеб сайта ви на настолен компютър, таблет, смартфон, игрална конзола, телевизор или каквото и да е друго устройство, те лесно ще навигират и намират търсената информация.

Бързо зареждане

Скоростта е един от най-важните фактори за класирането в търсачката на Google и това не е случйно – доказано е, че ако сайта ви зарежда за повече от 7-8 секунди, повече от половината потребители ще излязат от него, преди да изчакат да се зареди напълно. Бързото зареждане на вашият уебсайт ще спомага да задържате повече потребители на уеб сайта си и да печелите много нови, когато търсачките ви предпочитат и показват по-често.

SEO оптимизация
search engine optimization 2019

Първоначално SEO 

Когато качите текстовете и снимките в сайта си, това ще бъде видимо за потребителите. Освен потребителите, обаче, уеб сайта ви се посещава и от паяците, които обхождат мрежата и изпращат намерената информация на търсачките, поради което е важно да качвате допълнителна информация и за тях, за да може те по-лесно  да разбират на каква тематика е страницата ви и каква е целевата ви група потребители. Това ще спомогне уеб сайта ви да бъде показван по-често при търсене в търсачката и ще ви докарва повече потребители.