Обработка на графични изображения

Моля, нарисувай ми една овца…

Едва ли поръчката към РА „Зенит“ ще е формулирана точно по този начин, обаче се сещаме за Екзюпери заради скритото послание на рисунката.

Вашите овчици няма да гледат през дупчиците на кутията, освен ако целта на рекламата не е самата кутия. За да ви свършим най-добрата работа, ние ще се запознаем отблизо с бизнеса Ви и ще Ви посъветваме как да достигнете чрез визуализация до Вашия таргет като му влезете под кожата с изображение. Не забравяйте за кинетичните свойства на изображението!

Нарисувай ми овца
Аквариум календар дизайн

Създаване на графични изображения 

Вижте тези изображения. Всяка картинка е обработена така, че да прегърне логото на нашия клиент. Така сме постъпили с всяко от 12-те илюстрации на календара. Ние ще Ви предложим идея за всяко Ваше желание. И да, безусловно очите са тези, които възприемат първи посланието, ето защо сме безпощадни към ефективността на графичните си проекти. Нашите експерти ще обработят снимката, графиката, диаграмата или картинката Ви така, че тя да сияе и да привлича. И главното, което гоним – да е уникална, далеч от клишето и шаблона.

Обработка на графични изображения 

„Векторни или растерни изображения“ звучи почти като „Да бъдеш или не“, но в 99 процента от случаите е въпрос, на който Вие няма защо да се мъчите да отговаряте. Нашият екип от графични дизайнери ще изследва всяка Ваша поръчка „под микроскоп“, ще стигне до всеки пиксел, който крещи, за да бъде забелязан като част от цялото и неговият час ще настъпи, в момента, в който бутонът PRINT е натиснат. Оставете ние да обработим Вашите графични изображения. Ние умеем в рими да метаморфозираме графика в изображение и/или обратно. 

Графична обработка 2
Графична обработка

Коригиране на графични изображения 

Знаете ли, че логата, създадени от корифея на графичното изображение Сол Бас, живеят средно около 34 години? E, ние от РА Зенит се надяваме нашите произведения да достигнат средна възраст 30 години. Дълголетието на графичните изображения, създадени с любов, означава само едно – че те са толкова жизнени, че продуктът, който рекламират, продължава да бъде търсен и купуван, следователно и произвеждан. Така че, нека опитаме заедно да създадем Вашата малка вечност. Ако пък вече имате Вашия „брандови подпис“, ние само ще му помогнем да зазвучи модерно и тържествено, за да догони батальона от марки, маршируващи на митинга на мегапродажбите.