Копирайтинг

В началото бе Словото…

То врати отваря и клиенти сбира, както и лайкове, а и продажби увеличава също така. Трябва си майсторлък за словесното послание. Според потребностите на Вашия бизнес и възможностите за себеизявата му ще Ви потрябва горещ текст, който едновременно да информира, да пали, да прикове погледа, да разгорещи желанието за притежание. А бе като обяснение в любов си е. От Вас към клиента и от Вас към работата Ви. За да пламне искрата. Авторите, които РА Зенит предлага да напишат текстовете Ви, са с дългогодишен опит в ювелирното редене на думички.

Копирайтинг

Ботовете за писане на текстове все още нямат душа и сърце, затова генерират без страст Вашите слогани, рекламни послания, постове и обръщения. А това, което е нужно, за да е жива Вашата реклама е текстът от душа. РА „Зенит“ може да Ви предложи не просто копирайтърски услуги. Става дума за авторство на текст, необходим за Вашия сайт, акаунт, блог, каталог, флаер, онлайн магазин, потребителска анкета, заглавие на колекция, етикет и други кратки литературни форми. Как и кои точно думи и понятия, ще се използват по всички тези локации и предмети е от особено значение не само за уникалното звучене на Вашия бизнес, но и заради търсачките и SEO-врътките. Химингуей е казал, че „думите убиват творческия дух“. Майсторът е имал предвид клишетата…

Статии, PR-текстове и речи

Речта на краля ли? Можем да я напишем. И сме го правили не веднъж – за различни височайши особи. Екипът ни е на Ваше разположение не само за да помогне на бизнеса Ви да достигне до Вашата аудитория, а и за да спести времето Ви. Нашите копирайтъри са журналисти с остро и ярко перо, те ще сътворят най-оригиналните статии освен за сайта, за страницата Ви във Фейсбук и другите социални мрежи, за професионалния Ви блог. Те ще Ви се притекат на помощ при написване и/или редактиране на Ваши статии, презентации, речи и слова, предвидени за различни форуми.

Авторски текстове, писма и книги

Помните ли филма „Тя“ (Her, 2013, реж. Спайк Джонс) за сложните отношения между операционната система и собственика на PC? Той пишеше по поръчка писма – от любовни, през делови, до прощални. Е, и РА Зенит Ви предлага написване на писмо – все едно дали ще е заявка до Дядо Коледа, оплакване до арменския поп или обяснение в любов на капризната Ви любима. Ние знаем как да представим непоклатимо фактите, поръсени обилно с емоции или напълно изчистени от тях, за да постигне писмото максималния си ефект. На хартия или виртуално – изборът е Ваш. Ако Ви трябва редактор за авторската Ви книга или помощ при написването на автобиография или мемуари – отново сте на правилното място – РА Зенит.